9 Eylül 2011 Cuma

Ah bir erkek olsam

Her kadın hayatının bir döneminde ulan erkek doğmak vardı diye aklından geçirmiştir.  Çölde kutup ayısı görecek kadar bahtsız bedevi denilen sınıfa girdiğim için ben bunu birden fazla kez aklımdan geçirdim, hatta dile de getirdim.  Bunda da var bir arıza diye düşünmeyin hemen. Yok arıza marıza.  Düşünsene mesela 1 aylığına falan erkek olmak, erkek gibi davranmak, erkek gibi hissetmek…. Bomba olurdu ya.
Ay yazarken  gözümün önüne sahneler geliyorJ Bir ay erkek olsam neler yapardım neler…. Bir ay boyunca ağda derdi, kaşım çıktı, bıyığım çıktı, bugün ne giysem acaba zırvalarıyla uğraşmıyorsun. Metrobüse biniyorsun sabahları arkadan fordçu mu gelmiş umurunda olmuyor. Kimde sapık potansiyeli var diye dibine yanaşan adamları gizli gizli kesmiyorsun. Kalabalık toplu taşıma araçlarından nefret ediyorum ben.  Metrobüs ton balığı konservesi kıvamındaysa hayatta binmem. İşe geç kalmışken 10 tane metrobüse dolu diye binmemişliğim var yani o kadar.  Erkek olsam işe sırf bu yüzden geç kalmaz patronun öküz görmüş tren bakışlarına maruz kalmazdım herhalde.  Kalabalık bana vız gelir tıpış tıpış giderdi. Hatta stadyuma kıçımı gere gere gider oramı buramı elletmeden aslanlar gibi maçımı izlerdim.

Sonra bir ay boyunca patlayıncaya kadar yerdim. Şu erkekler yiyo yiyo bir gram almıyorlar ya. Alsalar da kimse ayyy göbeği üç kat olmuş, kıçı yarım dünyaya bedel muamelesi yapmıyor. Bunu da geçtim bir de utanmadan göbeklerini yere göğe sığdıramıyorlar. Yok göbeksiz erkek balkonsuz eve benzermiş de yok o göbek değil aşk halkasıymış da. Ne ala memleket valla.
Ne giyersem giyeyim kimsenin fantezilerine konu olmuyorsun sonra. Hiçbir erkeğin tişörtünün içinden göğüslerini hayal eden bir kadın görmedim. Ya da acaba ne renk don giymiştir diye mal mal düşünen bir hatuna da rastlamadım. Sonra kimse kıyafetime de karışmazdı. Ay şekerim bu renk sana hiç yakışmamış, bak toz pembe açar seni filan gibi sözleri ya da şu şortu giymeseydin de olurdu yani gibi uyuz lafları duymazdım. Çok sıcak bunaldım dediğin anda gömleğini çıkartabiliyorsun sonra. Yaza denk gelseydi ben tişört filan giymezdim walla. Kışın olursa da kolayı var ya. Ha siktir yazan bir sweetshirt giy çık.Sokakta muz yesen bile fantezi konusu olmasın o kadar yani. Biz sakız patlatsak ya da dondurma yesek arkamızdan bir araba küfür ediliyor be!

Nasıl olsa tecavüz edilme, tacize uğrama gibi riskler de olmadığı için 30 gün boyunca alemlere su gibi akardım ben.   Sonra biner bir dolmuşa tek başıma gelirdim eve, elimi kolumu sallaya sallaya.  Hatta oramı buramı kaşıya kaşıya… Yolda pantolundan kazı çalışması bile yapsam ne olur ki. Bir kadın kıçını, kukusunu kaşısın da göreyim bakayım. Kadınsan ve kaşınırsan bir kaşıyan çıkar elbet.

Erkek olsam uzaktan işeme yarışmalarına, en uzağa tükürme savaşına girer miydim bilmem ama kara sidiğimle adımı yazardım kesin. Bu zamana kadar sadece kumsala yazdım ben ismimi ya….
Bir de seks olayı var tabii… Tüm orgazmlar gerçek ya… Rol yapmak yok. Biriyle yatmak için onu tanımak, sevmek gibi ayrıntılar fasa fiso.  Hamile kalma derdi de yok tabii ohh rahat rahat. Bir hatun bulamadım diyelim 30 günde olur yaJ Porno filmler ne güne duruyor. Hepsi erkekler için tasarlanmış.
Daha neler var neler… Osuracağını anladığın anda acaba kokar mı ya da ses çıkar mı diye düşünmeden salardım. Osurmak serbest bir de güzel geğirmeyi öğrendin mi arkadaşlar arasında parmakla gösterilirsin bile.
Yatak toplama yok, ütü yapma, yemek yapma hiç biri yok… Çıkarırım çorabımı fırlatırım istediğim gibi.. İşediğim tuvaleti de bir kadın gelir temizler zaten. Bir ay boyunca dünya ne güzel bir yer olurdu. Düşünüyorum da her gün aynı ruh halinde uyanmak bile çekici geliyor. Ben bir gün dünya ne güzel, kuş sesleri şarkı gibi, hepsi benim için söylüyor bu şarkıları diye uyanıp ertesi gün sıçarım bu dünyanın içine, ötmeyin lan çak çak diye kuşlara bok atıyorum.  Bir ay boyunca başkalarının duygularının, düşüncelerinin de zerre kadar önemi kalmıyor. İstediğimi söylerim, ağlayan ağlar. Bir tek ayakta işeme olayı ile şu tuhaf formlu fazlalık olayı zorlardı herhalde beni.

Bu kadar düşünmek yetti bana… Son olarak bu erkekler bu kadar ayrıcalıklara sahipken bazıları hala adam olamıyor ya çüşşş diyorum onlara. Olsun, her şeye rağmen kadın olmak güzel…

Yazan: Reçel



1 yorum:

  1. tesadüfen denk geldi,okudum,,eğlenceli bir yazı,,ama , sanki olmayı hayal ettiğiniz karekter biraz recep ivediği anımsattıyor gibi:P

    YanıtlaSil