26 Ağustos 2011 Cuma

Bul bir "Fuck Buddy", bak keyfine...

İster kabul edin ister etmeyin seks ve aşk kavramlarının annelerimizin babalarımızın dönemindekiyle alakası kalmadı. 21.yüzyılda artık aşk out seks in!.
Tarih boyunca seks resmen insan hayatını domine etmiş bir eylem. İlk çağlarda mesela sadece üremek için yapılıyormuş. Hatta kadınların zevk alması bazı toplumlarda hoş karşılanmıyormuş. Eski çağlardan beri bazen tabu olmuş seks, bazı kesimlerde ve dönemlerde sınırsızca yaşanmış dibine vurulmuş resmen.

2000’li yıllarla birlikte sekste yeni bir döneme girildi bence hatta seks devrimi oldu desem yeridir. Oysa bundan yirmi otuz yıl önce iki insanın seks yapması için o kadar çok kriter gerekiyormuş ki! Önce birbirini tanıyacaksın, sonra ölümüne seveceksin, sonra evleneceksin sonra da nur topu gibi bir şey sahibi olup, ailen torun tombalak sevsin, namın soyadınla yürüsün diye sevişeceksin. Mesela benim babaannemle dedem ben bildim bileli ayrı yatıyorlardı. Niye siz aynı yatakta yatmıyorsunuz diye sorunca da ben doğuracağım kadar doğurdum derdi babaannem.

Artık seks üremek için, aşk için, duygusallık için değil bir ihtiyacı karşılamak ve zevk almak için yapılıyor. Sekse yüklenen anlamlar birer birer dışlanıyor. Şimdi seks için ne gerek var aşka deniyor, seks sekstir işte! Boşanma oranları hızla artıyor ama seks yapma arzusu azalmıyor. Eskiden 20’li yaşlarda yaşanan ilk deneyimler artık 13,14 yaşında yaşanabiliyor. Bu da gayet normal karşılanıyor.
Fuck Buddy diye bir kavram var mesela. Yatak arkadaşlığı deniyor kısaca. İki insanın arasında duygusal bir bağ olmadan sadece seks yapmak için bir araya gelmeleri, seks haricinde bir şey paylaşmamaları yani. Öyle Fuck Buddy diyip geçme, dünyada baya tutmuş bu olay. Hatta birçok versiyonu var. Mesela  kanka versiyonu var. Çok iyi bir arkadaşınla da seks yapabiliyorsun. Ne olmuş canım arkadaş arkadaşın kötü gününde yanında oluyorsa niye yatağında da olmasın misali. Seks yapmak için evlenmeye ya da uzun uzun ilişki yaşamaya, iyi kötü her şeyi paylaşamaya gerek kalmıyor. Eski sevgili ya da eşle yapılan versiyonu var. Birbirine tahammül edemiyorsun ayrılıyorsun ama arada bir yatakta buluşup seks hayatına devam ediyorsun. Sevgiliyle Fuck Buddy arası bir versiyonda var. Arada sosyalleşiyorsun fuck buddy’inle yemeğe filan çıkıyorsun sonra seks yapıyorsun. Sonra birbirini belki aylarca aramıyorsun.

Kanka versiyonu bana biraz uç geldi. Ne biliyim ya düşünsene kankanla telefonda konuşuyorsun bu hafta hiç sevişmedim gel de bir fantezi yapalım filan diye. Bana ters… Hiç tanımadığın biriyle de riskli yani kadın bakışıyla. Ne biliyim sapık mıdır manyak mıdır organ mafyası mı yoksa şantajcımıdır. Yok bu da olmaz. Kadınlar herhalde en çok eski sevgili olayını tercih ederler diye düşünüyorum. Bildiğinden şaşmayacaksın misali.
Bu konu çok boktan cidden. Bir yandan Fuck Buddy olayını destekliyorum. Biriyle sevişmek için seviyorum numaraları çekmeye karşındakini aldatmaya, yatağa atmak için bin bir takla atmaya gerek kalmıyor. Yatağa atıldıktan sonra beni kullandı, mikti bıraktı zırvaları da yaşanmıyor. Bu açından Fuck Buddy olayı bana çok dürüst geliyor. Sonuçta kimse kimseyi kandırmıyor. Bu yazıyı okuyunca kesin bana kızanlar olacaktır. Hele sevgili eski sevgilim yani şimdiki eşim okusa bu blogu ana avrat düz gider. Ne motor demediği kalır ne kaşar. Bilmiyor tabi eşi yazıyor bu deli saçması şeyleri.  O kadar basit değil sevgili eski sevgilim. Metresi olan erkekleri, karısını aldatan şerefsizleri es geçip hemen kadına bok atmakla olmuyor bu iş.

Evlilik seksi de öldürüyor aşkı da… Düzenli seks hayatına sahip olabilmek için evlenen insanlar var. Sonra seks partnerini beğenmeyip hemen metres buluveriyorlar. Şimdi bu insan niye sadece seks için evlensin ki! Bulur bir Fuck Buddy ne evlilikle uğraşır ne evliliğin sorumluluklarıyla.

Şaka bir yana hala kızlık zarı için kızların öldürüldüğü, töre cinayetlerinin yaşandığı, erkeklerin ilk cinsel deneyimlerini köpekle, atla, eşekle yaşadıkları, travestilerin öldürüldüğü, biraz kibar adama ibne lan bu denildiği, boşanan kadına her yola gelir diye bakıldığı, kadınların çatır çatır aldatıldıkları bir toplumda Fuck Buddy pek işlemez. Ama aşkı sevgiyi kıçınla yaşayanlar, eline yüzüne bulaştıranlar, uzun ilişkilerden bunalanlar için gayet mantıklı bir seçenek. 

Yazan: Reçel

4 yorum:

  1. ''Ama aşkı sevgiyi kıçınla yaşayanlar'' sözün bittiği yer.

    YanıtlaSil
  2. Günümüzde metropolleşmenin bir sonucu olarak ortaya çıkan kavram. Eğer biz swinger (evli çift+evli çift) aileler bu kadar çoğalmış ve örgütlenmişsek bunu büyük anlamda fuckbuddy lere borçluyuz. Ama biz buna fuckbuddy değil Yatak Partner diyoruz.

    YanıtlaSil
  3. yukarıdaki balta karını başkasına düzdürüp bir de izlemek nasıl bir orospu çocukluğudur

    YanıtlaSil